تعویض مودم ایرانسل! مگه امکان پذیر است؟! اگر شما کاربر مودم وایمکس ایرانسل هستید و می خواهید مودم وایمکس خود را با مودم همراه و یا مودم نسل جدید ثابت td-lte تعویض کنید، یا حتی قبلا مودم وایمکس ایرانسل را خریداری کرده اید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید. این مقاله به معرفی انواع مودم های ایرانسل، مودم وایمکس، مودم های ثابت و چگونگی تعویض مودم وایمکس (wimax) ایرانسل به مودم های همراه و مودم های td-lte ثابت پرداخته است.
آنچه شما در این مقاله می آموزید:
- انواع مودم های ایرانسل
- منظور از مودم های وایمکس (WiMAX) ایرانسل چیست؟
- انواع مودم های وایمکس (WiMAX) ایرانسل
- مودم های بی سیم ایرانسل
- مودم های همراه ایرانسل
- مودم های USB ایرانسل
- مودم های ثابت ایرانسل (TD-LTE)
- چگونه مودم ایرانسل خود را تعویض کنیم؟
- روش تعویض مودم های وایمکس، مودم های معیوب و کارکرده 4G به مودم های جدید ایرانسل
- سخن پایانی
انواع مودم های ایرانسل
قبل از صحبت درباره تعویض مودم ایرانسل بهتر است کمی با مودم های ایرانسل آشنا شوید. شرکت ایرانسل مودم های خود را با تنوعی بسیار، برای کاربران خود طراحی و وارد بازار کرده است. این مودم ها، بسته به نیاز و کاربردهای مختلف در اختیار کاربران ایرانسل قرار می گیرند و کاربران می توانند بنا به نیاز و کار خود، یکی از مودم های ایرانسل را خریداری و استفاده کنند.
مودم های شرکت ایرانسل به ۵ دسته تقسیم می شود :
- مودم های وایمکس (wimax) یا مودم فضای باز.
- مودم های بی سیم یا مودم وای فای (Wi-Fi).
- مودم های همراه (نسل جدید اینترنت 4G و ۴.5G).
- مودم های ثابت (مودم TD-LTE).
- مودم های USB.
منظور از مودم های وایمکس (WiMAX) ایرانسل چیست؟
مودم WiMAX (وایمکس) مخفف عبارت World Wide Interoperability For Microwave Access می باشد، که در مجموع به معنی تبادل، دسترسی به اینترنت و اطلاعات به صورت گسترده در فضای باز می باشد. این مودم شباهت زیادی به مودم وای فای دارد، اما سرعت این نوع مودم نسبت به مودم های بی سیم یا وای فای بیشتر می باشد. مودم وایمکس (WiMAX) تعداد کاربران بیشتری را می تواند به خود متصل و پشتیبانی کند. مودم وایمکس بیشتر در مسافت های دور یا همان مسافت های طولانی کاربرد دارد. این مودم برای کاربران خود این امکان را فراهم می سازد که در هر نقطه از محل، تحت پوشش این سرویس باشند و بتوانند به راحتی به اینترنت متصل شوند.
بخش های تشکیل دهنده سرویس وایمکس
- WiMAX Tower
مودم های وایمکس ایرانسل نیز همانند مودم های دیگر دارای برج مخابراتی برای سرویس دهی به کاربران خود می باشند، که می تواند تا شعاع ۳۰ هزار مایل مربع یا ۸ هزار کیلومتر مربع پوشش دهی کنند.
- WiMAX Receiver
این بخش همان آنتن گیرنده است، که بستگی به محل زندگی یا محل کار گیرنده متفاوت می باشد. گیرنده می تواند با اتصال کابل، به اینترنت با پهنای باند بالا دسترسی پیدا کند.
ویژگی و مزایای وایمکس (WiMAX) از نظر فنی
- پشتیبانی از فرکانس 2GHZ تا 66GHZ.
- قابلیت پهنای باند ۱.5GHZ تا 20MGHZ.
- امکان پشتیبانی از تبادل اطلاعات تا نرخ 70mbps.
- پوشش دهی مناطق تا شعاع 50KM.
- استفاده از ۲ روش Line-Of-Sight و Non-Of-Sight برای تبادل اطلاعات فرستنده و گیرنده.
- داشتن قابلیت اتصال با کابل DSL، T1 و E1.
- دارای قابلیت پشتیبانی از فناوری Wi-Fi.
انواع مودم های وایمکس (WiMAX) ایرانسل
قبل از تعویض مودم ایرانسل بهتر است با انواع مودم های وایمکس ایرانسل آشنا شوید. مودم های وایمکس همانند مودم های دیگر ایرانسل، مدل های متنوعی دارند، که کاربران می توانند بسته به محل استفاده خود یکی از این ۳ مدل را انتخاب و خریداری کنند.
- مودم وایمکس (wimax) ایرانسل که دارای قابلیت Indoor یا همان فضای داخلی باشد، که در محل کار و منزل مورد استفاده قرار می گیرد.
- مودم هایی که دارای ویژگی Outdoor یا فضای باز می باشند، که در محل های باز روی دکل یا یک میله نصب و استفاده می شوند.
- مودم هایی که Pocket یا قابل حمل و جیبی می باشند، که از باتری کوچک برای تامین منبع تغزیه خود استفاده می کند.
چه عواملی بر کارکرد مودم وایمکس تاثیر دارد؟
مودم های wimax نیز مانند خیلی از مودم های دیگر ایرانسل تحت تاثیر عواملی می باشد، که در ادامه به این عوامل می پردازیم.
- عوامل محیطی: ارتفاع درختان، کوه ها، دره ها، آب رودخانه ها و دریاچه ها.
- شرایط آب و هوا.
- معماری شهرها: این عامل به دلیل ایجاد نقطه کور جزء مهمترین عامل به حساب می آید.
- آلودگی فرکانسی: این عامل باعث خراب شدن سیگنال دریافتی می شود.
مودم WiMAX چه کاربردی دارد؟
مودم وایمکس (wimax) ایرانسل بر خلاف هزینه زیاد خود دارای کاربرد های بسیاری می باشد، که در زیر به آنها اشاره می کنیم.
- سیار یا قابل حمل بودن.
- سرویس VOIP یا همان ارتباط با خط تلفن (تلفن اینترنتی).
- سرویس VPN یا همان شبکه خصوصی.
- سرویس دوربین های امنیتی موجود در بانک ها و …
- سرعت مناسب برای دانلود اطلاعات.
- اینترنت پرسرعت.
مودم های بی سیم ایرانسل
این مودم یکی از مدل های مودم ایرانسل می باشد که به کاربر این امکان را می دهد که بدون کابل به مودم متصل شود و از اینترنت استفاده کند. این مودم می تواند به طور همزمان از دستگاه های متصل به خود پشتیبانی کند. این مدل قابل حمل نیست و نمی توانید آن را جابجا کنید.
مودم های همراه ایرانسل
این مودم جزء جذاب ترین و جدیدترین مودم های شرکت ایرانسل می باشد، که کاربران می توانند در هر مکان و زمان به اینترنت دسترسی داشته باشند. مودم همراه ایرانسل از نسل اینترنت پرسرعت 4G و ۴.5G پشتیبانی می کند. این مودم علاوه بر قابلیت Wi-Fi (وای فای)، دارای قابلیت USB نیز می باشد. طرح تعویض مودم ایرانسل شما می تواند با یکی از مودم های همراه ایرانسل باشد بنابراین برای مشاهده انواع مودم های همراه ایرانسل به مقاله بهترین مودم ایرانسل مراجعه فرمایید.
مودم های USB ایرانسل
این مودم یکی از تازه ترین مدل های مودم شرکت ایرانسل می باشد، که به دلیل سایز کوچک و USB بودن در بین کاربران اینترنت بسیار محبوب شده است. داشتن این مودم باعث می شود که به راحتی و با خیال آسوده به اینترنت متصل شوید. این مودم به دلیل پشتیبانی از نسل جدید اینترنت دارای سرعت فوق العاده ای می باشد.
مودم های ثابت ایرانسل (TD-LTE)
همانطور که در مقاله تنظیمات مودم ایرانسل td-lte بیان کردیم، اینترنت ثابت TD-LTE، نسل جدید اینترنت می باشد که به دلیل سرعت بسیار زیادش در بین کاربران اینترنت بسیار محبوب و پرکاربرد می باشد. این مودم ها تنها از سیم کارت های نسل جدید ثابت یا همان سیم کارت های TD-LTE پشتیبانی می کنند، که به نسبت سیم کارت های نسل 4G، 3G، ۴.5G سرعت بیشتری را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
تعویض مودم ایرانسل
شرکت ایرانسل به دلیل افزایش نیاز کاربران به اینترنت پرسرعت و پیشرفت نسل جدید اینترنت همراه و ثابت، طرحی را برای مشتریان مودم های خود (وایمکس، ثابت، همراه و …) مطرح کرده است. مشتریان مودم های ایرانسل می توانند با این طرح، مودم های وایمکس (WiMAX)، مودم های معیوب و مودم های کارکرده 4G خود را با مودم های نسل جدید اینترنت ۴.5G، مودم های همراه و مودم های ثابت td-lte تعویض کنند.
پیش نیاز تعویض مودم های وایمکس ایرانسل
کاربران برای تعویض مودم های وایمکس (WiMAX) یا مودم های ذکر شده خود، به اطلاعات شناسه وایمکس (wimax)، آدرس مک، کد ملی مالک نیاز دارند. قبل از انجام مراحل انجام تعویض مودم وایمکس ایرانسل خود، اطلاعات گفته شده را در کنار خود داشته باشید. در صورت نداشتن شناسه و آدرس مک وایمکس یا مودم مورد نظر می توانید از روی جعبه مودم خریداری شده، به این ۲ اطلاعات دست پیدا کنید.
روش تعویض مودم های وایمکس، مودم های معیوب و کارکرده 4G به مودم های جدید ایرانسل
جهت تعویض کردن مودم های ایرانسل ۲ روش وجود دارد:
روش اول تعویض مودم ایرانسل
وارد سایت ایرانسل شوید، سپس در تب مودم، روی تعویض رایگان مودم کلیک نمایید.
در صفحه باز شده پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده (شناسه مودم، مک آدرس و کد ملی مالک مودم)، مودم ایرانسل خود را تعویض کنید.
روش دوم تعویض مودم ایرانسل
شما می توانید با شماره گیری شماره ۶۰۰ از خطوط ایرانسل و یا شماره گیری ۰۹۳۶۶۰۰۰۰۰۰ از خطوط غیر ایرانسل درخواست خود را ثبت و اقدام به تعویض مودم ایرانسل خود کنید.
سخن پایانی
شما می توانید مودم های وایمکس، معیوب و کارده 4G خود را با مودم های جدید td-lte و همراه ایرانسل تعویض کنید و از امکانات بیشتری بهره مند شوید. در این مقاله روش های تعویض مودم ایرانسل بیان شد. تا دیر نشده دست به کار شوید.
اگر در مورد مودم خود و یا تنظمات آن سوال و مسئله ای دارید، می توانید در کوتاه ترین زمان از کارشناسان مودم من کمک بگیرید.
ثبت ديدگاه