تنظیمات مودم ایرانسل عبارتی است که خیلی از کاربران اینترنت که از مودم های ایرانسل استفاده می کنند، آن را جستجو می کنند تا بتوانند با انجام تنظیمات اولیه مودم خود به اینترنت وصل شوند. در این مقاله قصد داریم تا هر آن چیز که شما برای تنظیمات مودم ایرانسل خود نیاز دارید را در اختیارتان گذاشته و در چند گام ساده بتوانید مودم خود را تنظیم کنید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید:
- انواع مودم های ایرانسل
- تنظیمات مودم های ایرانسل
- تنظیمات مودم همراه ایرانسل
- تنظیمات مودم های td-lte ایرانسل
انواع مودم های ایرانسل
به طور کلی مودم های ایرانسل را می توان به ۲ نوع دسته بندی کرد:
- مودم های همراه ایرانسل
- مودم های TD-LTE ایرانسل
مودم های همراه ایرانسل
مودم های ۳G-4G-4.5G، در اصطلاح مودم های همراه یا جیبی ایرانسل نامیده می شوند. برای تنظیمات مودم ایرانسل باید بدانید که مودم های همراه ایرانسل از طریق یک سیم کارت فعال می شوند و این روزها مودم های سیم کارت خور بسیار مورد استقبال کاربران قرار گرفته اند و می توان گفت که یک انتخاب بسیار هوشمندانه است.
مودم های جیبی یک ابزار کوچک و بسیار سبک است که در کف دست شما جای می گیرد و دستگاه هایی که در اطراف این مودم ها هستند مانند گوشی های هوشمند، انواع دوربین های مدار بسته، دوربین خودرو، رایانه ها و لپ تاپ های شخصی به راحتی می توانند به مودم متصل شده و وارد دنیای اینترنت شوند.
همانطور که از نامشان پیداست مودم های همراه را میتوان تقریباً در هر مکان و هر زمان در سراسر جهان استفاده کرد فقط کافی است از سیم کارتی استفاده نمایید که در آن منطقه کار کند.در وافع مودم های جیبی مانند جعبه پاندورا، جادویی کوچک است. چرا که از طریق این مودم ها نه تنها شما دائما به اینترنت متصل هستید، بلکه بسیاری از دستگاه های دیگر نیز می توانند همزمان از آن استفاده نمایند.
انواع مودم های همراه ایرانسل
در حالت کلی مودم های همراه یا سیم کارت خور را می توان در ۳ دسته معرفی کرد:
-
مودم های همراه با باتری داخلی (همراه)
این نوع از مودم های همراه، باتری داخلی دارند و می توان از آن ها در مسیر رفت و آمد به محل کار و یا دانشگاه و یا حتی در سفر استفاده کرد. در حال حاضر این دسته از مودم ها که به مودم های ۴G معروف هستند، جزو محبوب ترین مودم ها به حساب می آیند. همچنین به دلیل داشتن باتری های مستقل و نداشتن نمایشگر رنگی پرمصرف، عمر باتری این موذم ها زیاد است.
-
مودم های همراه دانگل
مودم های دانگلی نوعی مودم USB می باشند که با استفاده از USB به کامپیوتر یا لپ تاپ شما متصل می شوند و اینترنت را از سیم کارت با دستگاه شما به اشتراک می گذارند. مدل های جدید این دانگل ها علاوه بر اشتراک گذاری اینترنت همراه از طریق پورت USB، دارای قابلیت هات اسپات (Hotspot) وای فای هم می باشند. مودم های دانگلی قدیمی تر از مودم ۴G و خانگی هستند. این مودم ها تنها روی سیستم های کامپیوتری قابل استفاده اند و استفاده از آن ها نسبت به دو دسته دیگر سخت تر می باشد.
انواع مدل های مودم همراه ایرانسل
- مودم LH92
- مودم LH96
- مودم LH96 Unlocked
- مودم FD-i40 A1
- مودم FD-M40 B1
- مودم FD-M60
- مودم MF 810
- مودم LH96
- مودم LH96 Unlocked
- مودم CarFi-C40
- مودم D-100
- مودم CA60
- مودم E3533
- مودم E5336
- مودم E3372
- مودم E8231
- مودم MF910
- مودم E5730
- مودم E5373
- مودم E5372
مودم های td-lte ایرانسل
مودم های td-lte، مودم های ثابت هستند که در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت پهن باند هستند و بهترین گزینه برای تامین اینترنت بی سیم برای منازل و سازمان ها، موسسات و شرکت های تجاری به شمار می روند. مودم های TD-LTE در مقایسه با سایر مودم های موجود اینترنت ثابت از جمله ADSL و وایمکس تجربه سرعت بالاتری را برای کاربران به ارمغان می آورند و محدودیت هایی مانند محدودیت مکانی، عدم امکان جابجایی مودم، نیاز به استفاده از خط تلفن برای اتصال به اینترنت و تنظیمات مودم ایرانسل و لزوم وجود ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه را برطرف کرده اند.
از مهمترین ویژگی های این مودم ها می توان به راه اندازی سریع و عدم نیاز به خط تلفن ثابت برای راه اندازی سرویس، پهنای باند بسیار بالا، پایداری بالای سرویس در آپلود و دانلود، امکان خرید بسته های متنوع و مقرون به صرفه، برخورداری از پشتیبانی ۲۴ ساعته در تمامی مناطق تحت پوشش در سراسر کشور اشاره کرد.
بسیاری از مردم تصور میکنند اینترنت TD-LTE همان ۴G یا ۴.۵G است و روی موبایل قابل استفاده است. در واقع، این دو نوع اینترنت از یک نسل اما با دو نوع فناوری مختلف هستند. اینترنت ۴G برای استفاده روی دستگاه های موبایل و مودم های همراه می باشد و با سیم کارت های ۴G می توان مکالمه و ارسال و دریافت پیامک داشت ولی اینترنت TD-LTE در حالی که بی سیم بوده اما برای استفاده در مکان های ثابت می باشد و سیم کارت td-lte قابلیت مکامه و ارسال و دریافت پیامک را ندارد؛ بنابراین نمی توان این دو را به جای یکدیگر استفاده کرد یا از سیمکارت TD-LTE برای مودم های همراه و گوشی موبایل و از سیم کارت ۴G برای اینترنت TD-LTE استفاده کرد.
انواع مدل های مودم TD-LTE ایرانسل
- مودم TK-2510 plus
- مودم GP-2101 Plus
- مودم TD-i40
- مودم GP-2101
- مودم TF-i60
- مودم TK-2510
- مودم ZW101
- مودم Z6000
- مودم B-5142
- مودم DT-350
تنظیمات مودم های ایرانسل
الان، درست زمانی است که شما یکی از مودم های ایرانسل را خریداری کرده اید و دوست دارید هرچه سریعتر به اینترنت وصل شوید، اما نمی دانید باید چه تنظیماتی را برای مودم خود انجام دهید.
اولین کار برای تنظیمات مودم ایرانسل این است که از اتصال کامپیوتر یا لپ تاپ خود به مودم اطمینان حاصل کنید. مودم خود را از طریق وای فای و یا از طریق کابل به کامپیوتر یا لپ تاپ خود متصل کنید. زمانی که این کار به درستی انجام شده باشد، کامپیوتر شما مودم را می شناسد و پیغامی به شما می دهد که دستگاه جدیدی به کامپیوتر شما متصل شده است.
برای تنظیمات مودم ایرانسل خود ابتدا باید وارد صفحه پنل وب مودم خود شوید و از طریق آن تنظیمات لازم را انجام دهید.پس یک صفحه مرورگز باز کرده و آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ را در قسمت آدرس بار وارد کرده و دکمه Enter را بزنید. صفحه ای مانند زیر برای شما باز می شود که نیاز به نام کاربری و رمز دارد. برای اینکه از نام کاربری و رمز عبور مودم خود اطلاع یابید، پیشنهاد می کنیم مطلب زیر را مطالعه کنید.
تا این جای کار برای تمامی مودم های ایرانسل یکی است اما در ادامه به تنظیمات مودم ایرانسل در انواع مدل ها می پردازیم.
تنظیمات مودم همراه ایرانسل
در بالا انواع مدل های مودم های همراه ایرانسل را نام بردیم و در ادامه به بررسی و تنظیمات هر کدام می پردازیم.
تنظیمات مودم ایرانسل LH92
مودم lh92 یکی از مودم های همراه ایرانسل می باشد. مودم LH92 از شبکه های ۲G, 3G, 4G پشتیبانی می کند. سرعت انتقال داده در این مودم ها برای دانلود ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه و برای آپلود ۵۰ مگابیت بر ثانیه می باشد. این مودم همراه، از نوعی است که باتری آن داخل مودم می باشد و از نوع لیتیوم-یونی می باشد. تعداد کاربرانی که توسط مودم های lh92 ایرانسل پشتیبانی می شود و به طور همزمان می توانند به مودم وصل شوند ۱۰ نفر می باشد اما یکی از امکانات فوق العاده جذاب اپلیکیشن مودم من این است که این تعداد را به ۳۲ نفر رسانده است.
شما در تنظیمات مودم lh92 ایرانسل می توانید رمز وای فای خود را تغییر دهید، تنظیمات مربوط به ترافیک و پهنای باند مودم را انجام دهید، از طریق سیم کارت مودم پیامک دریافت و ارسال کنید و تنظیمات دیگر مودم را نیز می توانید انجام دهید. برای تنظیمات مودم lh92 ایرانسل مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
تنظیمات مودم ایرانسل LH96
مودم lh96 نیز مانند مودم lh92 یکی از مودم های همراه و پر طرفدار ایرانسل می باشد. مودم LH96 از شبکه های ۲G, 3G, 4G پشتیبانی می کند. سرعت انتقال داده در این مودم ها برای دانلود ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه و برای آپلود ۵۰ مگابیت بر ثانیه می باشد. این مودم همراه، از نوعی است که باتری آن داخل مودم می باشد و از نوع لیتیوم-یونی-پلیمری می باشد. تعداد کاربرانی که توسط مودم های lh96 ایرانسل پشتیبانی می شود و به طور همزمان می توانند به مودم وصل شوند ۳۰ نفر می باشد اما یکی از امکانات فوق العاده جذاب اپلیکیشن مودم من این است که این تعداد را افزایش داده است.
شما در تنظیمات مودم lh96 ایرانسل می توانید رمز وای فای خود را تغییر دهید، تنظیمات مربوط به ترافیک و پهنای باند مودم را انجام دهید، از طریق سیم کارت مودم پیامک دریافت و ارسال کنید و تنظیمات دیگر مودم را نیز می توانید انجام دهید. برای تنظیمات مودم lh96 ایرانسل مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
تنظیمات مودم ایرانسل LH96 Unlocked
شاید برایتان سوال پیش بیاید که مودم آنلاک lh96 چه تفاوتی با مودم lh96 دارد؟
باید بگوییم که تفاوتی در ظاهر مودم نیست و این تفاوت در نرم افزار (Framework) مودم می باشد.همانطور که در قسمت های قبلی توضیح دادیم، مودم های همراه دارای یک سیم کارت می باشند.در ایران، هر اپراتور مودم های مخصوص خودش را عرضه کرده و این مودم ها قفل شده یا اصطلاحا لاک شده هستند و تنها با سیم کارت های همان اپراتور کار می کنند و نمی توانید از سیم کارت های دیگر اپراتورها برای مودم های همراه خود استفاده کنید.
شرکت ایرانسل این قابلیت را بر روی مودم های همراه lh96 ایجاد کرده که بتوان آن را آنلاک کرد و از سیم کارت های اپراتورهای دیگر مانند همراه اول، رایتل و… نیز بر روی مودم های lh96 استفاده کرد. تنظیمات مودم های آنلاک lh96 مانند تنظیمات مودم های lh96 لاک شده است که در قسمت قبل توضیح دادیم.
تنظیمات مودم های td-lte ایرانسل
در بالا انواع مدل های مودم های ثابت و td-lte ایرانسل را نام بردیم و در ادامه به بررسی و تنظیمات هر کدام می پردازیم.
تنظیمات مودم ایرانسل gp-2101
مودم gp2101 یکی از مودم های ثابت و پر طرفدار ایرانسل می باشد. مودم gp2101 از شبکه های ثابت ۴G پشتیبانی می کند. سرعت انتقال داده در این مودم ها برای دانلود ۱۲۰ مگابیت بر ثانیه و برای آپلود ۳۰ مگابیت بر ثانیه می باشد. این مودم، از آداپتور جهت منبع تغدیه استفاده می کند. تعداد کاربرانی که توسط مودم های gp2101 ایرانسل پشتیبانی می شود و به طور همزمان می توانند به مودم وصل شوند ۳۰ نفر می باشد.
شما در تنظیمات مودم ایرانسل gp2101 می توانید رمز وای فای خود را تغییر دهید، تنظیمات مربوط به ترافیک و فیلترینگ mac address مودم و تنظیمات دیگر مودم را نیز می توانید انجام دهید. برای تنظیمات مودم gp2101 ایرانسل مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
ثبت ديدگاه